1 minute read

Un Femení Osona molt superior s’imposa al Femení Maresme (89-42)

Antoni Muñoz.- El Femení Osona, en el darrer partit a casa d’aquesta temporada, s’ha imposat amb claredat al Femení Maresme. La igualtat només ha durat els primers minuts de partit, ja que aviat les osonenques han anat agafant diferències i, al descans, ja anaven al vestidor amb un resultat favorable (52-19) que gairebé garantia la victòria.

En el segon temps poques coses van canviar. La intensitat defensiva de les d’Osona i l’encert en atac no van fer témer per la victòria en cap moment. Sí que les jugadores es van relaxar lleugerament en els darrers minuts, però ja no perillava el resultat en un partit en el qual l’entrenadora Anna Farrés va aprofitar per donar minuts a jugadores dels equips de base.

Per la seva part, el Sènior B es va imposar (73-41) al CB Les Franqueses, mentre que el Sènior C va sortir derrotat a casa (52-69) del seu enfrontament davant el CB Roda. L’equip de Sots 21 va guanyar un partit (75-25) en què les osonenques vn ser molt superiors, davant el CB Vallirana.

En quant als equips de base, destaca la victòria del Junior Taronja en categoria interterritorial (78-48), davant el Coalci-CB Sant Josep; mentre que el Junior Blanc, en un partit mes ajustat i emocionant, va aconseguir la victòria (42-43) a la pista del CB Solsona.

El Cadet Taronja es va emportar la victòria (89-42) davant Femení Maresme en un partit en el qual les osonenques sempre van anar per davant; i el Cadet Negre va aconseguir guanyar a domicili (37-52) a la pista del Gramanet BC. També en la mateixa categoria, el Cadet Blanc va acabar guanyant a(35-61) a la pista del Basquet Samà Vilanova U15F.

Pel que fa als equips més petits, un cap de setmana d’equilibri: sis equips osonencs van guanyar els seus partits, mentre que els altres sis van sortir derrotats. Els Pre-Minis Liberty y Mercury; El Mini 2011 i Mini Negre i l’Infantil 2010 i l’Infantil Negre no van aconseguir la victòria en els seus compromisos de lliga, mentre que els Pre-Minis Mystics, Sparks i Storm; el Mini Banc el Mini 2012 i l’Infantil Taronja van acabar guanyant els seus enfrontaments.