Revista Sícoris Club N.95

Page 11

SECCIONS ESPORTIVES - GIMNÀSTICA RÍTMICA - MARATÓ

L’Aigües de Veri campió de Catalunya de gimnàstica rítmica Les gimnastes del Sícoris Club-Aigües de Veri van completar un impecable campionat de Catalunya aconseguint, a més de la victòria final, classificar a tres conjunts pels campionats d’Espanya. La població gironina de Lloret de Mar va veure el passat 1 de novembre com les gimnastes del Sícoris Club es feien amb el Campionat de Catalunya de conjunts, en una competició –també es va celebrar la segona fase de la copa catalana de conjunts- en la que van participar més de 500 nenes d’arreu Catalunya. Cal fer especial esment a l’actuació de l’equip sènior, entrenat per Susana Olmo, que va aconseguir l’or al seu exercici de tres pilotes i dues cintes. L’Aigües de Veri va presentar a la competició tres equips i tots ells es van classificar pel campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Castelló de la Plana del 14 al 16 de desembre

La secció ha classificat a tres equips per la final del Campionat d’Espanya.

La marató de relleus del Sícoris Club arriba a la seva novena edició Amb data 12 d’octubre es va cel-lebrar a les Pistes del Sícoris Club de 9ª Marató de Relleus En aquesta edició han participat 16 equips. Els tres primers equips classificats han estat: Club Triatló Lleida amb un temps de 2:42:13; seguit per Blue

Motors amb 2:43:21 i el tercer lloc Sícoris 2 amb 2:43:28. El Sícoris Club a través de la secció Marató ha presentat 3 equips (un d’ells femení), i un altre equip format per Piragüistes del Sícoris. Es destacable la presència de dos equips de la Val d’Aran, un d’Ascó, un de

La competició va comptar amb la participació de 16 equips.

desembre-juny

Tàrrega, un de les Borges Blanques, un de Montblanc, un de Terrassa-Matadepera i un de Vilanova de Bellpuig. En categories individuals, Sergi Ferré del Club Triatló Lleida ha sigut el primer classificat amb un temps de 37’20’’, i en femení, Rosa Mª Carulla del Club Guineu-Argiés amb un temps de 45’40’’