FC Dordrecht Thuispagina week 16 2021

Page 1

WIJ ZIJN FC DORDRECHT FC DORDRECHT - MVV DATUM: VRIJDAG 23 april 2021 Aanvang: 21:00 uur De wedstrijd is te volgen via het schakelprogramma op ESPN 1

FC Dordrecht is meer dan voetbal De #Morethanfootball Actions Weeks zijn ten einde. Gedurende vier weken liet FC Dordrecht zien dat de club meer is dan alleen voetbal. Verschillende initiatieven werden tijdens deze campagne onder de aandacht gebracht. Hier alle acties nogmaals op een rijtje.

Bekerwinst De vorige editie van FC Dordrecht – MVV was een bekerduel in het seizoen 2019/2020. De Dordtenaren waren met 3-1 te sterk voor de Limburgers en gingen door naar de volgende ronde. Dit was dé wedstrijd van Anass Achahbar. Halverwege de eerste helft komt Dordt op voorsprong via een afstandsschot van Achahbar. Kort voor rust scoort Goppel de gelijkmaker voor MVV. In de tweede helft komen er meer kansen voor Dordt. Via de man in vorm, Achahbar, komen de Schapekoppen opnieuw op voorsprong. Kort daarna wordt een doelpunt van MVV afgekeurd wegens buitenspel. Tien minuten voor tijd gooit Dordt de wedstrijd in het slot door opnieuw Achahbar. De man van de wedstrijd gaat met een hattrick en de wedstrijdbal van het veld.

FC Dordrecht verbindt!

STATISTIEKEN

19

Sluit aan bij onze businessclub. Met elkaar een community bouwen, daar draait het om. Er waait sinds kort een frisse wind door onze businessclub; er gebeurt van alles. Zo is er al een bouwteam aan het rondsnuffelen in het Riwal Hoogwerkers Stadion. En dat is zeker nodig want het aantal leden zal de komende tijd flink toenemen. U wordt met open armen ontvangen en maakt zo kennis met het warme Dordtse clubgevoel.

3

2 GROOTSTE OVERWINNING FC DORDRECHT 3-1 (29 OKTOBER 2019)

LAATSTE DRIE UITSLAGEN 3-1 (29 OKTOBER 2019) 1-1 (7 SEPTEMBER 2019) 1-1 (12 APRIL 2019)