1 minute read

Tiebreakturnering og grillaften

CORONA-(NÆSTEN)SIKKER GRILL AFTEN

Formand Frank forsøgte at klargøre reglerne for den rette corona-sikre adfærd.

Årets Tiebreak Mesterskab blev desværre ramt af udsættelse pga. regn. På den planlagte dag regnede det hele væk, men søndag den 12. juli lykkedes det at afvikle turneringen. Der var desværre ikke så mange deltagere, som vi havde håbet på, så de to planlagte rækker HD og DD blev slået sammen til én blandet række. Der var kun ét tilmeldt par i DD. Det viste sig dog, at Susanne van Deurs og Eva Gabe sluttede på en flot tredjeplads efter sejr over Peter Schøller og Steen Forårets arrangementer i tennisklubben kom kun trægt i gang, da meget ikke kunne lade sig gøre på grund af corona-restriktioner. Da begrænsningerne lettede lidt, forsøgte bestyrelsen sig den 18. juni med en grillaften – som en føler i retning af, om det kunne lade sig gøre at være sammen med afstand og servere maden corona-sikkert. Det blev en hyggelig aften, men helt corona-sikker blev den af flere forskellige grund desværre ikke, så den blev den eneste af sin

Hasse Bohn stegte grillpølser, og Anette delte portionerne ud.

Og pølserne smagte skam godt nok ... Fotos: S. van Deurs

TIEBREAK TURNERING

slags i denne sommer. Larsen 7-2 7-4. Vinder af turneringen blev Kennet Beckmann og Michael Kirk, der gik ubesejret gennem turneringen og vandt finalen over Jan Vistisen og Henrik Engell-Jensen 7-2 4-7 7-5. Vi håber på mange flere deltagere næste år. Det er en sjov turnering, hvor alle kan være med uanset niveau. Michael Kirk

Alvorlig mine hos turneringsleder Michael Kirk, men det er heller ikke sjovt, når en spiller melder afbud i sidste øjeblik, og en anden helt udebliver, så programmet må ændres. Til højre ses de to glade vindere sammen med de to nok ikke helt lige så glade modstandere. Foto: S. van Deurs.