1 minute read

Victòria del Femení Osona

davant CB Grup Barna (52-42)

Antoni Muñoz.- El Femení Osona va retornar al camí de la victòria imposant-se al CB Grup Barna. Malgrat la igualtat de la primera part, el Femení Osona sempre va estar per davant en el marcador. A la segona part, va mantenir la intensitat defensiva, que li va permetre ampliar l’avantatge, especialment en els darrers minuts, que van servir per garantir una victòria que permet a l’equip osonenc continuar en la zona alta. El proper cap de setmana tindrà un compromís difícil a la pista del líder, el CB Sant Gervasi de Mollet.

També van tenir ple de victòries la resta d’equips sènior. El Sènior B va guanyar amb claredat (64-36) al Cb Calella, mentre que el Sènior C no va tenir una victòria tan còmoda, ja que va guanyar al CB Solsona per un ajustat 57-53. L’equip de categoria Sots-21 va guanyar (58-

43) a l’EB del Papiol.

Dels equips de base destaca la victòria del Júnior Taronja (8539) davant Lestonnac de Barcelona. També el Cadet Taronja es va imposar amb claredat (7141) davant Draft Gramenet i el Cadet Blanc va guanyar (66-50) davant el CB Navàs, mentre que el Cadet Negre va sortir derrotat (48-35) del seu desplaçament a Barcelona davant FC Martinenc Bàsquet.

Respecte als equips més petits, els PreMini’s Liberty, Mystics i Storm, juntament amb el Minis Negre i Blanc i l’Infantil 2010 i l’Infantil Negre no van poder superar als seus rivals en la jornada de lliga d’aquest cap de setmana; mentre que el PreMini Sparks, Minis 2011 i 2012 i l’Infantil Taronja sí que va aconseguir la victòria en els seus compromisos.