2 minute read

Victòria Femenina i derrota masculina del cb tona

CB Tona.- Gran victòria del sènior femení del CB Tona davant un bon CB Quart (5255). Les tonenques van fer diumenge uns molt bons dos primers quarts, empatant el primer i superant les locals al segon, marxant amb avantatge al descans. A la represa, el Quart millorava en agressivitat defensiva i es va endur el parcial. La reacció del CB Tona arribava a l’últim quart, revertint el marcador per defensar un avantatge de +3 a l’última possessió i que finalment no van poder convertir les locals.

Gran victòria davant un rival sempre incòmode que serveix per mantenir la candidatura de la lluita per quarta plaça.

El masculí cedeix davant el CE Vilatorta (77-80)

Per altra banda, cap de setmana de derbi osonenc amb molta ambientació a la grada, en el qual el CB Tona va dominar bona part del partit. En els moments finals, però, l'encert i l'experiència del CE Vilatorta van decantar la victòria cap a l'equip visitant.

Redacció.- Aquest cap de setmana es va iniciar la segona fase de la Copa Catalana amb les competicions d’Escolars a Sant Jaume d’Enveja. El CGV va tornar amb un or de Martina Pratdesaba a Escolars E4P, que juntament amb les seves companyes Bruna Padrós i Judit Llongarriu quedaven subcampiones de la categoria. Júlia Serra, d’EB4G, pujava al tercer graó de manera individual.

Redacció.- Les patinadores dels nivells 3 i 4 del CPA Sant Julià van participar diumenge a l’Open de Nivells 1-4 de la FCP. En destaquen la plata de Dània Losada (Nivell 3 Grup D) i el bronze de Lucía Peña (Nivell 3 Grup C).

DIMARTS 14

15h.- Consultori municipal. Horari: de 15 a 16.30h. C/ Joan Castañer Massegur, 12, Riudaura.

17h.- Exercici físic i salut. Horari: de 17 a 18h i de 18.15 a 19.15h. Local Social Ca la Guapa, Santa Pau.

17.30h.- Hora del conte. ‘Sira, records d’una terra’. Biblioteca Marià Vayreda, Olot.

19h.- Xerrada. ‘Acompanyar els fills a construir el seu projecte de vida i professional’. Dirigit a pares d’alumnes de 3r i 4t d’ESO. Sala El Torín, Olot.