1 minute read

FLITS Aalsterse sportlaureaten

FLITS

Een fysieke uitreiking voor de Aalsterse sportlaureaten zat er dit jaar niet in. Dit doet niets af aan de prestaties van de winnaars van de editie 2020, namelijk zwemmer Noah De Schrijver en VC Dames Eendracht Aalst.

Zwemmer Noah De Schryver VC Dames Eendracht Aalst van zwemclub Neptunus werd verkozen als sportploeg behaalde het afgelopen van het jaar 2020. Zowel met jaar knappe overwinningen de A als de B- ploeg werden en ereplaatsen op zowel ze het voorbije sportjaar internationaal, Belgisch als kampioen in 1ste nationale Vlaams niveau in de reeksen en 1ste provinciale in het 100 en 200 meter schoolslag. damesvoetbal. Voor de ploeg Zo behaalde hij zilver op de is het een mooi vervolg op Antwerp Diamond Speedo de knappe prestaties van de Race, verzamelde hij podium- voorbije jaren waarin ze reeds plaatsen tijdens het Belgisch meerdere keren landskamKampioenschap en werd hij pioen en Belgisch bekerwinook nog Vlaams kampioen naar werden. Kapitein Chloë 200 meter schoolslag. Van Mingeroet mocht de trofee in ontvangst nemen.