1 minute read

Gjorde rent bord

Dane Train-makker, Nicki Thiim, sad han bag rattet af TF Sports Aston Martin med Ben Keating. De blev lejlighedsvis sekundereret af Henrique Chaves, men vandt to af årets WEC-løb –heriblandt 24-timersløbet på Le Mans – og erobrede FIA Endurance Trophy for GTE Am-kørere.

Alstrup

I2021 deltog Kaj Schubert og

Lucas Daugaard i en Porsche

Cayman fra KRS Motorsport i den tyske Nürburgring Langstrecken-Serie, som består af en række langdistanceløb på den krævende bane af samme navn. De vandt dengang mesterskabet i den såkaldte V5-klasse for utunede biler mellem 2.500 og 3.000 cm3, og i år gentog de ikke blot succesen, men vandt klassen i alle syv afdelinger. Alstrup

Kroatisk sejr

Jeannette Kvick deltog sammen med østrigske Alfred Kramer jr. i seks afdelinger af det kroatiske rallymesterskab. I deres gule Peugeot 208 Rally4 blev de i tre løb bedste hold blandt deltagerne med de tohjulstrukne biler og vandt det kroatiske mesterskab i klassen. Deres fælles indsats betød også, at Alfred Kremer jr. tog titlen som kroatisk juniormester, mens makkerparret sluttede som generelle vindere af den kroatiske pendant til Dansk Super Rally. Alstrup

Holdt 80 rivaler bag sig Guld i guldklassen

Legend Car-klassen er ikke kun populær herhjemme, men også i vores nabolande. I Sverige har 81 kørere været til start i løbet af sæsonen, hvor det endte med dansk sejr. Den tidligere tredobbelte crosskartmester Mads Panik Pedersen

Six-pack

Hvis ikke et mesterskab sammen med Maurice Smith, Michael Benham og Cool Racing var tilstrækkeligt, understregede Malthe Jacobsen sin hurtighed ved, at han på vej mod LMP3-kørertitlen i European Le Mans Series satte pole position i klassen i alle årets seks afdelinger. I løbene scorede det unge medlem af Thy Motor Sport Karting sammen med sine teamkammerater to sejre og to tredjepladser. Alstrup kunne med en sejr i sæsonens sidste løb på Karlskoga-banen sikre sig det svenske mesterskab, mens Kim Schmidt Petersen på en generel ottendeplads blev bedste gentleman-kører.

Alstrup

For fjerde år i træk kunne Frederik Schandorff tage en international titel, og der var ikke tale om en gentagelse af nogen af de forrige. Sammen med Oliver Millroy og Brendan Iribe vandt han guldkategorien på dels Paul Ricard, dels

Hockenheim i Inception Racings McLaren 720S GT3, og trioen kunne dermed ved sæsonafslutningen kalde sig mestre i GT World Challenge Europe Gold.